Algemene informatie

Recreatie Riestenblik bevindt zich in een bosrijke omgeving met prachtig natuurschoon. Net buiten het pittoreske dorp Leenderstrijp straalt Recreatie Riestenblik gemoedelijkheid en rust uit. Het dorp kenmerkt zich door eeuwenoude Brabantse boerderijen. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor plezier en vertier.

Recreatie Riestenblik heeft prachtige groepsaccommodaties die een bezoek zeker waard zijn. Onze accommodaties zijn opgezet en ingericht om aan zowel validen als minder validen een onbezorgd verblijf te bieden. Mede door de vele mogelijkheden die Recreatie Riestenblik biedt zijn onze groepsaccommodaties uitermate geschikt voor families, gezinnen, verenigingen, instellingen en scholen van gevarieerde aantallen.

De accommodaties van  Riestenblik zijn geschikt voor diverse mogelijkheden. Zo zijn er twee groepsaccommodaties waarvan accommodatie R1 onderdak biedt aan 40 personen en accommodatie R2 aan maximaal 50 personen.

Deze groepsaccommodaties zijn voorzien van keuken, slaapkamers en modern sanitair, zijn gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.
Onze accommodaties kunnen voor zowel een weekend, langweekend, week, midweek of een langer verblijf worden gehuurd.

Voor mensen die de bosrijke omgeving rondom Recreatie Riestenblik te paard willen ontdekken bieden we als gezelschap ook mogelijkheden. En is het mogelijk  om uw paarden gedurende het verblijf te stallen.

De mogelijke doelgroepen zijn:

  • Families
  • Zorginstellingen
  • Vriendengroepen
  • Verenigingen
  • Scholen
  • Bedrijven

Groepsaccommodatie R1

Biedt een onderkomen voor maximaal 40 personen en is ingericht als een huiskamer, waarbij u al snel het gevoel heeft dat u thuis bent.

Er is een grote ingerichte keuken met de daarin de benodigde apparatuur en servicegoed.
De accommodatie is voorzien van 6 slaapkamers variërend van 6 – 8 – 10 (stapel)-bedden per slaapkamer.
Toiletten en douches.

De accommodatie biedt ook verblijfsmogelijkheden voor mindervalide gasten.

Voor accommodatie R1 geldt dat u beschikt over een ruim opgezet buitenterrein met een speelterrein voorzien van volleybalnet, voetbalgoals, een tafeltennistafel en een zandbak. En is er parkeermogelijkheid bij de accommodatie, voor de auto's  

Groepsaccommodatie R2

Biedt een onderkomen voor maximaal 50 personen, het woonkamergedeelte is stijlvol ingericht.
U heeft de beschikking over een grote ingerichte keuken met de benodigde apparatuur en servicegoed.
De accommodatie is voorzien van standaard 5 slaapkamers met een uitbreidingsmogelijkheid naar maximaal 8, met douches en toilet op de slaapkamers.

Voor accommodatie R2 geldt dat u beschikt over een ruim opgezet buitenterrein met een speelterrein voorzien van volleybalnet, voetbalgoals, een tafeltennistafel en een zandbak. En is er parkeermogelijkheid bij de accommodatie, voor de auto's

  • Bent u met meerdere personen dan dat er in een van onze accommodaties kunnen overnachten, is er de mogelijkheid om er bijv. een appartement bij te nemen.